IT USLUGE

Bilo da Vam treba web dizajn usluga za izradu sajta od nekoliko stranica ili Vam treba izrada portala, sajt sa CMS-om, izrada logo-a ili nekog drugog grafičkog rešenja, naš tim će vam pružiti profesionalna, moderna i inovativna rešenja.


Usluge koje Vam pružamo su:
Dizajn web sajta
Izrada web stranica
Izrada sajta sa CMS-om
Ažuriranje i održavanje sajtova
Google SEO optimizacija sajta
Izrada web banera
Dodatne web usluge (hosting, domen)
Izrada logoa
Izrada visit kartica
Izrada kataloga, brošura, prospekata
Dizajn reklamnih panoa (bilbordi, plakati, posteri ..)
Dizajn cjenovnika
Dizajn knjiga i časopisa i njihova priprema za štampu

Svakom projektu pristupamo sa posebnom pažnjom. Uvek prethodno osiguramo da možemo da Vam pružimo sve potrebne usluge prije početka procesa izrade tako što, u saradnji sa vama, napravimo specifikacije potrebne za uvid u cio proces. Izrada web sajta ili dizajna počinje sa Vašim željama, a sa našim sugestijama. Na kraju dobijate originalan proizvod koji će zadovoljiti Vaše potrebe ili potrebe Vaše firme.

Potrebne informacije za početak izrade Vašeg sajta


Za početak potrebne su nam informacije o hostingu i domenu. Navedite nam da li imate uplaćen hosting za sajt, i da li ste vlasnik željenog domena. Ukoliko nemate mi Vam mozemo pružiti kvalitetan hostng i zakup domena.
Za one koji nisu upućeni, hosting predstavlja zakupljen prostor na računaru neke domaće ili strane firme, dok domen predstavlja željenu adresu Vašeg sajta koju ukucavate u pretraživaču.
Sledeće informacije od značaja su: posjedovanje logo-a vaše firme - logo predstavlja brend vaše firme i poželjno je imati ga. Opcioni broj stranica budućeg sajta - ne mora biti tačan broj, već predstavlja smernicu u načinu izrade sajta i formiranja cijene. Način dizajna – to jest kompleksnost web sajta - da li želite jednostavan html, neka od već gotovih rešenja (joomla, wordpress ...), da li vam je potrebna prodavnica na sajtu (e-commerce), ili možda forum, blog... Možda želite jedinstven projekat isprogramiran specijalno po vašim potrebama. Nije loše da nađete primjer nekog sajta, ako želite neki sličan dizajn.
Potrebno je da imate jasan cilj o funkcionalnosti, i o tome šta želite od vašeg sajta.
Izrada sajta je jedinstvena - napravljena samo za vas.

2017 SKIP d.o.o., sva prava zadržana.